Natascha Deguelle

Ontdek de hartverwarmende klanken van Natascha Deguelle, de trots van Limburgse muziek. Natascha, geboren in Heerlen en getogen in Schinveld, is een talentvolle singer-songwriter die haar publiek betovert met liedjes recht uit het hart. Haar muziek is een liefdevolle ode aan haar roots, gezongen in het schilderachtige Schinveldse dialect dat zo kenmerkend is voor de regio.

Met een stem die even zacht als krachtig is, neemt Natascha je mee op een muzikale reis door het heuvelland van haar ziel, die heel veel gezien en meegemaakt heeft. 

In het dagelijks leven is ze namelijk werkzaam als gynaecoloog waar ze zij alle facetten het leven meemaakt; van het prille begin tot aan het levenseinde. 

Na een periode van ernstige ziekte bij haar zelf, besloot ze niets meer uit te stellen en eindelijk haar liedjes uit te gaan brengen. 

Elk liedje is een verhaal, geweven met de fijnste melodieën en doordrenkt met de rijke tradities van Limburg. Van verstilde ballades tot opgewekte melodieën, Natascha's repertoire is divers, maar altijd diep persoonlijk en onmiskenbaar Limburgs.

Songs: Scroll naar beneden!

23 Februari 2023

 

Vandaag is het zover: de langverwachte debuutsingle van Natascha Deguelle is nu uit! Bereid je voor op een muzikale reis die je hart raakt en je meeneemt naar de kern van nostalgie en thuisgevoel. Met haar unieke lied dat de diepe banden met haar Limburgse roots verkent, raakt Natascha de ziel van iedereen die ooit heeft verlangd naar de onschuld van de jeugd, de ongerepte schoonheid van het platteland en de onverbrekelijke connectie met 'thuis'.

 

Gezongen in het Limburgse (Schinveldse) dialect, neemt dit lied je mee terug naar de "vreugere joare", naar een jeugd omringd door de gouden randjes van het leven in Limburg. Het vertelt het verhaal van een ziel die, hoewel ooit vertrokken om de wereld te verkennen, altijd geworteld bleef in de essentie van Limburg. De echo van 'thuis' bleef een constante roep, ongeacht de afstand of tijd.

 

Natascha realiseert zich dat geen enkele plek het gevoel van thuiszijn kan evenaren dat Limburg biedt. Dit lied is een eerbetoon aan de tijdloze band die we hebben met onze geboorteplaats en een herinnering dat ons hart altijd terugkeert naar waar het allemaal begon.

 

Nu beschikbaar op alle muziekplatforms, nodigen we je uit om je te laten meevoeren door de melancholische melodieën en hartverwarmende teksten van Natascha. Laat je meeslepen naar de zonovergoten velden, door de stille straten en voel je weer even helemaal thuis in het prachtige Limburg. Limburg, we zijn teruggekomen, want Limburg, jij bent ons thuis. Mis deze emotionele reis niet en duik in de wereld van Natascha Deguelle.

 

Luister vanaf 23 februari:Coming soon:

29 maart:

17 mei: